Indigó Design | Az Indigo Design Műhely Lakbear szemével
Lakberendezés blog Pécs
lakberendezés, blog, Pécs, DIY
50995
post-template-default,single,single-post,postid-50995,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.0,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Az Indigo Design Műhely Lakbear szemével

Az Indigo Design Műhely Lakbear szemével

Lakbeart sokan ismerik és szeretik. Nem véletlenül. Művészi színvonalon űzi a DIY-t hazánkban, és három tulajdonságának ötvözete kiemelkedően magas szintre emeli e világban: tudása és kézügyessége lehetővé teszi, hogy bármit elkészítsen, amit elképzel, képzelete szárnyal és olyan eredeti látásmódot eredményez, amely egyedülállóvá teszi alkotásait, művei pedig soha nem csak úgy „lógnak a levegőben”, hanem mindegyik történetbe ágyazódik. E történetek által pedig újabb és újabb izgalmas részleteket tudhatunk meg a magyar és külföldi kulturális hagyományokról, miközben Lakbear munkái maguk is tovább gazdagítják e kincsestárat.

Talán el tudjátok képzelni, hogy kezdő bloggerként milyen öröm és izgalom töltött el minket, amikor húsvéti bejegyzésünk megjelenése után, Lakbear Zoli írt, hogy szeretne velünk egy közös alkotást készíteni. Hihetetlenül boldogok voltunk! Azonnal el is kezdtük az ötletelést és a munkát, amelynek végeredménye egy különleges retro hangulatú asztali májusfa lett. Erről itt olvashatjátok Zoli bejegyzését, a papírvirágok és szalagok elkészítésének részleteiről pedig majd mi is írunk hamarosan.

Lakbear ez esetben is fontosnak tartotta, hogy a projektünk történetbe ágyazódjon , és ez számára azt jelentette, hogy nem csupán a májusfák hagyományaival akart megismerkedni, hanem az Indigo Design Műhely múltjával és jelenével is. Erről szól a rólunk írt bejegyzése, ahol megtudhatjátok, milyen módon hozott minket össze Zolival a Marimekko világa, és mi is volt az, amitől Lakbearnek kedve támadt írni nekünk! Bepillantást nyerhettek a lakásainkba és kicsit az életünkbe is… Olvassátok szeretettel!