Indigó Design | Lakberendezés
Lakberendezés blog Pécs
lakberendezés, blog, Pécs, DIY
50375
page-template-default,page,page-id-50375,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.0,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Lakberendezés

Lakberendezőként arra törekszem, hogy a megrendelőim igényeihez, életstílusához alakítsam lakó- vagy munkakörnyezetét a térszervezés, bútorok és a dekoráció megtervezésekor. Igyekszem kerülni a konvencionális megoldásokat és a merev stílusokat mind lakások, otthonok, mind irodák, üzletek és egyéb közösségi terek berendezésének kialakítása során.

 

Szolgáltatások

Tervezés – Tanácsadás – Home Staging

Tervezés

A megrendelő elképzeléseit, ízlését, valamint az adott tér lehetőségeit megismerve első lépésként több koncepciót készítek, melyek részletes átbeszélése után körvonalazódik a tervezés irányvonala. A következő konzultációk alkalmával, alaprajzi tervek és 3 dimenziós látványtervek segítségével tovább közelítjük, pontosítjuk az elképzeléseket. A tervezési folyamat utolsó fázisaként készítem el a végleges kiviteli terveket – melyek alapján a kivitelezők elkészítik az egyes szakipari munkákat – valamint a konszignációs listát, mely tartalmazza a kiválasztott berendezési elemek beszerzési helyét és árát.

Tanácsadás

Amennyiben nincs szüksége tervezésre, viszont lakberendezési ötleteket szeretne otthona, irodája, üzlete elrendezésével, berendezésével, kiegészítőinek kiválasztásával kapcsolatban, vegye igénybe tanácsadási szolgáltatásomat.

Home Staging

Eladás előtti felkészítéssel (felújítás, átrendezés, rendrakás, styling) és profi fotók készítésével kiemelhetjük ingatlanát a hirdetések sokaságából, így gyorsabban és magasabb áron értékesíthető.

Mivel minden megbízás különböző, kérje egyedi árajánlatomat!

Portfolio

Nagy Gabriella