Indigó Design | Rólunk
Lakberendezés blog Pécs
lakberendezés, blog, Pécs, DIY
50537
page-template-default,page,page-id-50537,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.0,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Rólunk

KIK vagyunk mi?

A két Gabi: Nagy Gabriella és Kulcsár Gabriella. Már 1998 óta ismerjük egymást az egyetemi évekből, de hihetetlen módon csak egy-két éve döbbentünk rá, hogy mindkettőnk szenvedélye a lakberendezés és a DIY. Egyikünk időközben hivatalosan is lakberendezővé vált, másikunk maradt az eredeti szakmájánál. Na, vajon melyikünk lett amatőrből profi? Megtudjátok, ha ide kattintotok!

Miért INDIGO?

Az indigó a szivárvány hét színe közül az egyik, mély és mégis élénk árnyalat. Elnevezését az Indigofera tinctoria nevű növényről kapta, amelyből az indigofestéshez nyerik ki a jellegzetes kék színt. Ez a szó, amelynek a hangzását is imádjuk, egyszerre jelképezi számunkra a színek csodálatos világát és alkotás ősi tevékenységét.

Miért DESIGN MŰHELY?

Fontosnak tartjuk, hogy ne csupán szép tereket mutassunk be, hanem a hozzájuk vezető utat is végigjárjuk Veletek együtt. Ennek során beavatunk Benneteket a töprengéseinkbe, az alkotó munkáinkba, a tévedéseinkbe és az örömeinkbe. Hiszünk abban, hogy nem csupán egy szép tárgy lehet alkotás, hanem életünk bármely mozzanata: egy jól sikerült este a barátainkkal, egy gondolat, amely másokat is inspirál, egy szó, amellyel enyhítjük valaki fájdalmát vagy egy vicc, amellyel a másikat megnevettetjük. Bármi, amiben a lelkünk teremtő teret kap.

Mi a CÉLUNK?

Inspirációt nyújtani Nektek és inspirálódni általatok. Kíváncsian várjuk a visszajelzéseiteket és a saját munkáitokat, amelyeket örömmel mutatunk be itt a blogon.