Indigó Design | Az első…
Lakberendezés blog Pécs
lakberendezés, blog, Pécs, DIY
50463
post-template-default,single,single-post,postid-50463,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.0,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Az első…

Az első…

Éjjel fél 1 van és életem első blogbejegyzésébe kezdek bele…

Szeretném fellebbenteni a fátylat, hogy miről is fog szólni az Indigo Design Műhely blogja.

Blogtársammal közös szenvedélyünk az otthonunk, a hely ahol élünk és jól érezzük magunkat családunkkal és barátainkkal, ahol menedékre találunk egy fárasztó nap után. Számunkra az otthon még ennél is több: kreatív késztetéseink fontos terepe is, ezért a megszokottnál talán kicsivel több időt töltünk a csinosításával, új ötleteink tervezgetésével és kipróbálásával.

Miért olyan fontos ez?

Mindenkinek másért. Te, kedves Olvasó, aki ide vetődsz, bizonyára Neked is van egy saját történeted.

Gyerekkorom meghatározó emlékei Nagypapa barkácsműhelye, ahol mindenre volt megoldás, Nagymama kötött pulóverei és hímzett csodái, a száradó tészta illata a lakásban, a kiskertben nőtt zöldségek és gyümölcsök íze. És az építkezés, amiből a család összes tagja kivette a részét :).

Talán ezért okoz nekem mindig felüdülést egy jó sajátkezű projekt megvalósítása, legyen szó fúrásról-faragásról, festésről, ajándékkészítésről.

Visszaemlékezve már nem nehéz észrevenni azokat az állomásokat, melyek sora oda vezetett, hogy a lakberendezés mindenféle kitérők után, mindenkori hobbimból végül a munkámmá is váljon.

Az Indigo blogban a lakberendezés és otthonteremtés terén szerzett élményeinket, ötleteinket, tapasztalatainkat szeretnénk megosztani Veletek.  Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Facebookon,  Instagramon és a Pinteresten is!

Címkék: