Indigó Design | Szolgálati közlemény
Lakberendezés blog Pécs
lakberendezés, blog, Pécs, DIY
51469
post-template-default,single,single-post,postid-51469,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.0,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Szolgálati közlemény

Szolgálati közlemény

Aki alaposabban megnézte az Indigo honlapot és elolvasta már a magunkról megfogalmazott pár gondolatot (itt és itt), valószínűleg nem lepődik meg, hogy nem csak a lakberendezés és dekorálás foglalkoztat minket. Kulcsár Gabi gyönyörűen szavakba öntötte, hogy mi alkotó tevékenységként értékelünk tulajdonképpen minden plusz dolgot, erőfeszítést, mely tartalmat ad, vagy pozitív változást hoz saját és környezetünk életébe.

 

Én a családom etetését is egy ilyen hétköznapi alkotómunkaként fogom fel 🙂 🙂 (nem akarom túldramatizálni, csak azért árulom el, hogy tudjátok, van egy ilyen kattanásom a főzéssel kapcsolatban)! De nem a mesterséfek szintjén mozgó fogások elkészítésére gondolok, hanem a napi meleg ételre, vagy a lelket ápoló sütikre.

 

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy házi koszton nőhettem fel, gondoskodó nagymamák köténye körül süröghettem-foroghattam és szívhattam magamba a sütés-főzés tudományát. Mióta családom van, az élelmezésüket komolyan veszem – nem csak az egészséges táplálkozásra gondolok, hanem az ízek szeretetének, a főzés örömének a továbbadására.

Tehát időnként lesznek a lakberendezésen túl olyan kajaposztok, melyeknél közös nevező az egyszerű, idényjellegű alapanyagok, a gyerekbarát jelleg (ehető & tápláló), továbbá az anya/apabarátság (gyorsan elkészíthető & lelkiismeretet megnyugtató) sem elhanyagolható szempont.

 

És hogy a férfiak sem érezzék magukat kirekesztve, segítségemre lesz egy vérbeli kétgyerekes apa, akinek szívügye a főzés!

Ha érdekelnek a bejegyzéseink, kövesd facebook oldalunkat, és nem maradsz le egyikről sem! Ha van kedved, inspirálódj velünk az Instagramon és a Pinteresten is!

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.