Indigó Design | Expozíció: VJU Keramika / Vju & Aark Design
Lakberendezés blog Pécs
lakberendezés, blog, Pécs, DIY
51419
post-template-default,single,single-post,postid-51419,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.0,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Expozíció: VJU Keramika / Vju & Aark Design

Expozíció: VJU Keramika / Vju & Aark Design

Magyar alkotók műhelyét, munkáit és gondolatait ismerheted meg Expozíció sorozatunkban, majd a bejegyzés végén játékra invitálunk.

Régóta ismerem Pollyt (Juditot), és nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy megvalósította régi álmát és beindította keramikus vállalkozását. A kreatív alkotómunka immár napjai szerves részét jelenti, hiszen otthoni műhelyében napi szinten kerül kapcsolatba az agyaggal: a Vju & Aark alkotópáros egyik tagjaként egyedi kerámiaékszereket gyárt, emellett VJU Keramika néven lakberendezési dísztárgyakat készít, és ha ez még nem lenne elég, agyagozó foglalkozásokat is tart alkotni vágyó kicsiknek és nagyoknak.

Egyedi kerámia ékszerek – Vju & Aark Design

A Vju & Aark Design márkát Vincze Judit és Arató Kelemen Ágnes alapították 2015-ben. Judit keramikusként végzett, míg Ágnes lakberendezést és látványtervezést tanult. Céljuk valami mait és újat, valami sajátosat és rájuk jellemzőt alkotni.

Alkotó munkájukról így vallanak: „Egy darabka agyagtól eljutni a kész ékszerig egy szubjektív út, önkifejezés. Benne vannak az érzéseink, pillanatnyi hangulataink, élményeink,  fantáziák, kreativitásunk.  Ez a belső világ tesz teljessé és különlegessé minden egyes darabot… az egyedi ékszer egy láthatatlan kötés két ember között. Az egyik szívből készítette, a másik szívből viseli.”

Design kerámia ékszereik egyre bővülő palettáján gyűrűk, fülbevalók, karkötők, nyakláncok találhatók. A termékek tervezésénél a minőség mellett kiemelt figyelmet kap az egyediség és hordhatóság, valamint a színek kombinációja. A Vju & Aark Design fő sajátossága a látványos zománcozási effektek és különböző felületi struktúrák megjelenítése.

Oldalukon termékeikről így írnak: „Ékszereinkkel szeretnék elérni, hogy a viselője egyszerre legyen csinos és egyedi, ugyanis nálunk nincs két azonos ékszer. Célunk izgalmas, látványos, ugyanakkor elegáns ékszerek megalkotása, melyek egy hétköznapi viseletet feldobnak, egy alkalmi öltözetet pedig még mutatósabbá tesznek. Széles spektrumon mozog a kínálat, vannak bohém és visszafogottabb darabok is.”

Látogassatok el facebook oldalukra, temérdek gyönyörű ékszert és más szépséges tárgyakat láthattok ott! Termékeik megtalálhatók az alábbi budapesti és pécsi design üzletekben, illetve különböző design vásárokon, rendezvényeken.

vju_keramika_cover

Ha szeretnéd megnyerni VJU Keramika fenti képen látható mesés hangulatú mécsestartóját, játssz velünk! A játékban való részvétel feltétele facebook oldalunk követése + az alkotót bemutató mai blogbejegyzésünk likeolása és megosztása.

Nincs hozzászólás

Sorry, the comment form is closed at this time.